КРЕМ ДЛЯ ТІЛА з мінералами та олією виноградних кісточок - фото на Vitaminclub Збільшити

КРЕМ ДЛЯ ТІЛА з мінералами та олією виноградних кісточок

Новий товар

192,00 ₴

320,00 ₴

-40%

Ціну знижено!

Додати до колекції роботу

 - фото на Vitaminclub
  • Безкоштовна до відділень "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Адресна доставка кур'єром "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Оплата Готівкою: під час отримання замовлення
  • Онлайн на сайті: банківська картка VISA/Mastercard
  • Оплата через Термінал Приватбанка

     Чи знайомі Вам малоприємні відчуття сухості та стягнутості після прийняття ванни або душу? Жорстка вода - основна причина такого дискомфорту.

     Фахівці українського бренду натуральної косметики VitaminClub розробили крем для тіла з мінералами та олією виноградних кісточок, який активно живить та зволожує шкіру, роблячи її гладкою, пружною та доглянутою.
     У формулу засобу входить компонент, який не має аналогів, - фулеренова вода, яка стала відомою як еліксир молодості, тому що здатна нейтралізувати радикали, що провокують старіння. Ця б'юті-новинка лише за кілька років стала лідером в питаннях захисту від вікових змін. Також фулерен ефективно бореться з виснаженням та зневодненням здорових клітин, сприяє їх відновленню.
     Склад крему багатий необхідними мінералами: магній та цинк прискорюють загоєння ран та пошкоджень епідермісу. Мідь нормалізує обмін речовин шкірного покриву, а також виконує антибактеріальну функцію, нормалізує діяльність сальних залоз та посилює синтез власних структурних білків, які забезпечують пружність шкіри.
     Завдяки олії виноградних кісточок, яка містить лінолеву кислоту, вітаміни A, B, C, E, PP та ненасичені жирні кислоти, Ви забудете про сухість та лущення шкіри, а екстракти деревію, звіробою та меліси помітно освіжають і тонізують шкіру, підвищують її еластичність.
     Крем для тіла з мінералами та олією виноградних кісточок від бренду VitaminClub подарує Вашій шкірі красу та комфорт!
     За рахунок приємної легкої консистенції крем швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску та відчуття плівки. Засіб має ненав'язливий природний запах. Крем підходить для щоденного використання.
     Спосіб застосування: нанести легкими масажними рухами на суху чисту шкіру.
     Отриманий результат: Шкіра стає зволоженою та оксамитовою на дотик,а також набуває ледь вловимого приємного аромату.

     Активні інгредієнти:
  •     Олії виноградних кісточок та оливи, що глибоко зволожують, захищають шкіру від втрати вологи, сприяють посиленню пружності та еластичності шкіри;
  •     Комплекс мінералів (Sepitonik M3) на основі комбінації мінералів цинку, магнію і міді, який повертає втомленій шкірі тонус, сприяє синтезу колагену;
  •     Фулерен С60 гідратований, який сприяє тривалому глибокому зволоженню, пришвидшує оновлення шкіри та забезпечує антиоксидантний захист;
  •     Комплекс вітамінів В5 (D-пантенол), Е, Р та гель алое вера — для оптимального зволоження шкіри, загоєння мікропошкоджень;
  •     Екстракти деревію, звіробою, меліси, які пом’якшують шкіру, мають чудову заспокійливу дію;
  •     Натуральна ефірна олія лаванди пом'якшує та тонізує шкіру.
    Не містить: Тваринних жирів, канцерогенних консервантів, хімічних барвників, парабенів, сульфатів і жорстких детергентів.

    Склад: Aqua, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem, Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cetearyl Glucoside (and) Cetearyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis, Beeswax, Cyclopentasiloxane (and) Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Magnesium Aspartate (and) Zinc Gluconate (and) Copper Gluconate, Troxerutin, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Fullerenes, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Lactic Acid, Parfum, Lavandula Angustifolia Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

    Запобіжні заходи: Можлива індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу даного косметичного засобу. Перед використанням бажано провести тест на індивідуальну чутливість. Тільки для зовнішнього застосування. У разі потрапляння в очі промити водою.

Умови зберігання: від +5°С до +25°С
Термін зберігання: 18 місяців
Термін зберігання після відкриття: 6 місяців

Антиоксидантна дія фулеренової води захищає компоненти косметичного засобу та подовжує термін його зберігання.
     Натуральна косметика ТМ VitaminClub створена чоловіками для щоденної турботи про природну красу улюблених жінок! 
Дотримуючись рекомендацій фахівців ТМ VitaminClub, Ви отримаєте максимальний ефект від використання крему для тіла.

Правила нанесення крему для тіла

Розподіліть невелику кількість засобу між долонями. Так ви нагрієте засіб до температури тіла і він швидко поглинеться шкірою. Починайте наносити крем ніжними масажними рухами, починаючи з ніг, поступово піднімаючись вверх. Завдяки легкій текстурі крем економічний у використанні та легко розподіляється по шкірі.

Поради щодо використання крему для тіла

Крем для тіла підходить для щоденного використання. Нанесіть засіб за 5 хвилин до того, як збираєтесь одягнутись. За цей час засіб встигне увібратися в шкіру і не забруднить одяг.

Перед використанням крему для тіла

Фахівці українського бренду натуральної косметики ТМ VitaminClub рекомендують очистити шкіру за допомогою натурального Гелю для душу з мінералами та екстрактом зеленого чаю, щоб посилити ефект від використання крему. Нанесіть необхідну кількість гелю на губку або вологу шкіру та розподіліть масажними рухами до утворення піни. Потім змийте засіб водою кімнатної температури або за допомогою контрастного душу - це поліпшить кровообіг та обмін речовин у шкірі. Делікатний гель для душу видалить зайве, зберігаючи природний гідробаланс шкіри.
Для більш глибокого очищення шкіри скористайтесь Крем-скрабом для тіла з мікрогранулами мигдальної кісточки. Засіб допоможе м'яко позбавитись ороговілих клітин шкіри. Нанесіть крем-скраб на чисту вологу шкіру та злегка розітріть круговими рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. По завершенню процедури змийте засіб теплою водою. Фахівці ТМ VitaminClub радять влаштовувати один раз на тиждень своїй шкірі День турботи. Змішайте крем-скраб і гель для душу та нанесіть цю суміш на вологе тіло. Вона делікатно видалить ороговілі часточки, очистить шкіру, наповнить її амінокислотами та вітамінами. На все це знадобиться не більше 5 хвилин. Цей лайфхак особливо підходить для власниць чутливої та сухої шкіри.
Оцінка 
Наталя Г 2023-07-07 17:36:42

КРЕМ ДЛЯ ТІЛА з мінералами та олією виноградних кісточок

Все подобається окрім запаху ( Достатньо щільний, але всмоктується добре. Шкіра зволожена, приємна на дотик. Але, будь ласочка, зробіть щось із віддушкою. Запах залишається на одязі до самого прання. Дякую

  • 1 з 1 відвідувачів вважають цей відгук корисним.
Оцінка 
Ангеліна 2023-04-19 15:51:28

КРЕМ ДЛЯ ТІЛА з мінералами та олією виноградних кісточок

Просто в захваті, і зайвих слів не потрібно, у мене вже друга баночка. Нарешті пошуки дієвого й адекватного за ціною засобу для шкіри мають позитивний результат. Доставка товару вчасна, дякую за надійне пакування.

  • 1 з 1 відвідувачів вважають цей відгук корисним.
Оцінка 
Надежда В 2021-02-24 10:50:52

КРЕМ ДЛЯ ТІЛА з мінералами та олією виноградних кісточок

Хочу поделиться моими ощущениями при пользовании кремом для тела. Первым средством для тела этой фирмы было Молочко для тела. Об этом прекрасном средстве я уже писала отзыв. Потом я решила заказать крем для тела. У меня очень сухая кожа и я постоянно пользуюсь кремом после душа. И, поверьте мне, на протяжении многих лет я попробовала кремы многих фирм, в том числе известных и дорогостоящих. Но этот крем не просто приятно удивил меня, он сделал невозможное! После 3-х недель пользования кремом, я поняла, что могу не пользоваться им после вечернего приема душа, но утром кожа гладкая и шелковистая. Я пишу не просто, чтобы разрекламировать этот крем, я пишу то, что почувствовала я. Я люблю пробовать новинки и находить что-то лучшее. Попробуйте!!! Может быть это именно Ваше средство, чтобы доставить удовольствие Вашей коже и Вам!

Оцінка 
Маргарита 2020-05-25 11:13:43

КРЕМ ДЛЯ ТІЛА з мінералами та олією виноградних кісточок

Крем класний, приємна консистенція, ненав'язливий запах, швидко всмоктується, не скочується на шкірі. Буду брати ще. Дякую за роботу менеджерам і швидку доставку!

Більше відгуків

Залиште свій відгук!

Написати відгук

КРЕМ ДЛЯ ТІЛА з мінералами та олією виноградних кісточок

КРЕМ ДЛЯ ТІЛА з мінералами та олією виноградних кісточок

Живлення, зволоження, регенерація, загоєння, захист, тонізування, посилення еластичності шкіри, заспокійлива дія. Крем для тіла активно живить, зволожує та тонізує шкіру, захищає її від втрати вологи. Компоненти крему нормалізують обмін речовин шкірного покриву, сприяють регенерації шкіри та загоєнню пошкоджень, виконують антибактеріальну функцію, нормалізують діяльність сальних залоз та посилюють синтез власних структурних білків, які забезпечують пружність шкіри.

Покупці цього товару також придбали:
Переглянуті товари
У цій категорії 30 товар (а, ів):