МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з олією авокадо та 8-ма амінокислотами - фото на Vitaminclub Збільшити

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з олією авокадо та 8-ма амінокислотами

Новий товар

238,00 ₴

340,00 ₴

-30%

Ціну знижено!

Додати до колекції роботу

 - фото на Vitaminclub
  • Безкоштовна до відділень "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Адресна доставка кур'єром "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Оплата Готівкою: під час отримання замовлення
  • Онлайн на сайті: банківська картка VISA/Mastercard
  • Оплата через Термінал Приватбанка

Маска для обличчя з олією авокадо та 8-ма амінокислотами


Дія:

  • інтенсивно зволожує
  • відновлює та утримує оптимальний вміст вологи
  • захищає від впливу вільних радикалів і негативних зовнішніх чинників
  • знімає відчуття стягнутості та сухості
  • посилює еластичність шкіри


Активні компоненти:

  • гідратований фулерен (С60)
  • комплекс вітамінів (В5, E, F)
  • ніацинамід
  • гіалуронова кислота
  • комплекс 8-ми амінокислот
  • олії авокадо, кокоса та оливи


Не містить:

  • продукти, нафтохімічної переробки: парабени, мінеральну олію, парафін
  • сульфати
  • тваринні жири
  • хімічні барвники та ароматизатори
  • канцерогени
  • ГМО інгредієнти
  • мікропластик



НЕ ТЕСТУЄТЬСЯ НА ТВАРИНАХ!

Спосіб застосування:

Рівномірно нанесіть маску на очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Через 10-15 хвилин промокніть залишки паперовою серветкою. Використовуйте маску 1-2 рази на тиждень. Маску не потрібно змивати водою.
Якщо шкіра дуже суха та зневоднена, то перші декілька використань маска поглинатиметься майже безслідно. З часом вона заповнить дифіцит вологи в шкірі, а тому і поглинатиметься менше.


Lifehack:

Використовуйте 1-2 рази на тиждень. Якщо шкіра дуже суха - через день.

Термін придатності:

6 місяців після відкриття.

Склад INCL:

Aqua, Glycerin, Bidens Tripartita Flower/Leaf/Stem, Calеndula, Mentha Piperita Leaf, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Cetearyl Glucoside (and) Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis, Beeswax, Coconut Oil, Niacinamid, Panthenol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Linoleic Acid (and) Linolenic Acid, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima Оil, Sodium PCA (and) Sodium Lactate (and) Arginine (and) Aspartic Acid (and) PCA (and) Glycine (and) Alanine (and) Serine (and) Valine (and) Proline (and) Threonine (and) Isoleucine (and) Histidine (and) Phenylalanine (and) Water, Fullerenes, Lactic Acid, Sodium Alginate, Parfum, Citrus Limon Fruit Oil.

! Можливе індивідуальне несприйняття. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.

Дотримуючись рекомендацій фахівців ТМ VitaminClub, Ви отримаєте максимальний ефект від використання маски для обличчя.

Правила використання маски для обличчя

Щоб не намочити і не забруднити волосся, зберіть його в хвіст або одягніть спеціальну шапочку. Потім нанесіть маску на шкіру обличчя по масажних лініях і на зону декольте. Ви можете наносити засіб на шкіру руками або за допомогою спеціального косметичного пензлика. Зачекайте 15 хвилин, після цього змийте маску. Засіб спочатку можна видалити за допомогою серветки або ватного диску, а вже потім вмитися. Бажано використовувати очищену воду, тому що водопровідна проточна вода часто має не найкращий склад.

Поради щодо використання маски для обличчя

Якщо у Вас жирний або комбінований тип шкіри, застосовуйте засіб 1 раз на тиждень, якщо сухий тип шкіри - двічі на тиждень.

Перед використанням маски для обличчя

Експерти українського бренду натуральної косметики VitaminClub рекомендують проводити дбайливе очищення шкіри обличчя за допомогою Пінки для вмивання з екстрактом зеленого чаю та календули ТМ VitaminClub. Правильно застосовувати даний засіб двічі на день: вранці і ввечері. Нанесіть пінку на вологу шкіру обличчя масажними круговими рухами і після змийте теплою водою.
Після цього скористайтеся крем-скрабом з мікрогранулами бамбука ТМ VitaminClub. Нанесіть засіб на обличчя масажними рухами, уникаючи чутливі зони навколо очей та губ. Рекомендовано попередньо розпарити шкіру, завдяки чому пори відкриваються і дія засобу буде більш ефективною.

Після використання маски для обличчя

Фахівці української натуральної косметики ТМ VitaminClub рекомендують тонізувати шкіру за допомогою Лосьйону тонізуючого з природними мінералами і вісьмома амінокислотами. Промокніть обличчя чистим сухим рушником. Нанесіть невелику кількість засобу на ватний диск та проведіть ним по масажних лініях обличчя. Також можна наносити засіб легкими поплескуючими рухами подушечок пальців. Фахівці вважають, що такий спосіб допомагає швидкому поглинанню корисних речовин.
Закріпити дію маски Вам допоможе крем для обличчя ТМ VitaminClub
Застосовуйте щоранку за 30 хвилин до нанесення макіяжу або сонцезахисного засобу КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (денний) з гіалуроновою кислотою та олією авокадо. Цього часу достатньо для того, щоб засіб увібрався та зміг стати базою для декоративної косметики. У холодну пору року нанесіть денний крем за 40 хвилин до виходу на вулицю. КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (нічний) з гіалуроновою кислотою і олією рисових висівок застосовуйте щовечора за 30 хвилин до сну.
Оцінка 
Виктория 2023-04-20 13:16:38

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з олією авокадо та 8-ма амінокислотами

Если кто-то так же как я страдает от сухой кожи из-за переменчивой погоды, то вам срочно нужно попробовать эту маску, потому что эффект потрясающий! Кожа больше не шелушится и не краснеет! А еще очень вкусно пахнет сама маска:)

Оцінка 
Alina Z 2021-08-19 13:28:28

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з олією авокадо та 8-ма амінокислотами

классная маска для лица, кожа после использования мягкая и нежная, прям блестит. эффектом очень довольна

Оцінка 
Марина О 2021-04-23 14:42:04

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з олією авокадо та 8-ма амінокислотами

З продукцією VitaminClub я знайома давно, маю лише позитивне враження. Недавно почала користуватись і маскою. Вона дійсно працює: шкіра зволожена, гладенька, вирівнявся тон. Можу порівняти із салонним доглядом. Буду використовувати на постійній основі)

  • 1 з 1 відвідувачів вважають цей відгук корисним.
Оцінка 
Юлія К 2021-03-20 21:40:14

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з олією авокадо та 8-ма амінокислотами

Шкіра після неї гладенька, приємна на дотик. Не думала, що буде якись ефект, але з першого разу прям позитивне враження від маски та і від інших засобів бренду)

  • 1 з 1 відвідувачів вважають цей відгук корисним.

Більше відгуків

Залиште свій відгук!

Написати відгук

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з олією авокадо та 8-ма амінокислотами

МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з олією авокадо та 8-ма амінокислотами

Глибоке зволоження, живлення, регенерація, захист, антиоксидантна, заспокійлива дія, посилення еластичності шкіри. Маска утворює «дихаючу плівку», насичує шкіру вітамінами та амінокислотами, усуває дефіцит вологи та надовго утримує її в клітинах шкіри. Косметичний засіб має заспокійливий ефект, знімає відчуття стягнутості та сухості шкіри, захищає від впливу шкідливих чинників навколишнього середовища.

Покупці цього товару також придбали:
Переглянуті товари