КРЕМ ДЛЯ НІГ з оліями кокоса та чайного дерева - фото на Vitaminclub Збільшити

КРЕМ ДЛЯ НІГ з оліями кокоса та чайного дерева

Новий товар

129,00 ₴

215,00 ₴

-40%

Ціну знижено!

Додати до колекції роботу

 - фото на Vitaminclub
  • Безкоштовна до відділень "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Адресна доставка кур'єром "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Оплата Готівкою: під час отримання замовлення
  • Онлайн на сайті: банківська картка VISA/Mastercard
  • Оплата через Термінал Приватбанка

   Втома ніг, тяжкість і набряклість - це наслідки нашого активного життя на високих підборах або ж у тісному взутті більшу частину доби. Ми не даємо необхідного відпочинку свої ногам, а в результаті з'являються проблеми.
    Фахівці компанії із виробництва натуральної косметики VitaminClub у зв'язку з цим підготували той догляд, на який заслуговують наші ніжки. Брендом був створений спеціальний пом'якшувальний крем для ніг, який насичений натуральним оліями чайного дерева і кокоса. Все це для комфорту ваших ніг і почуття легкості.
    До складу крему для ніг входить унікальний компонент - фулеренова вода, який спрямований на боротьбу зі зневодненням клітин і наповнення їх силами. Фулереновая вода - антиоксидант, який запобігає швидкому старінню. Ви ж давно мріяли про бархатисту і ніжну шкіру ніг, а завдяки вітамінам В5, Е, F, які є у кремі, ваша шкіра відновить не тільки свою структуру, а й отримає поживні натуральні речовини.

    Жирні кислоти, які містяться в олії кокоса і чайного дерева, виконуватимуть захисні властивості. У свою чергу молочна кислота має пом'якшувальний ефект, який у взаємодії із D-пантенол і екстрактом трав здатний загоювати різного роду дрібні пошкодження.
    Крем для ніг із оліями кокоса і чайного дерева допоможе впоратися із натоптишами і ваші ноги забудуть про втому!
Крем для ніг створений для щоденного використання. Він швидко вбирається у шкіру і у нього приємний натуральний свіжий аромат.
    Застосування крему: масажними рухами нанесіть невелику кількість крему на чисту і суху шкіру ніг. Антиоксидантна дія фулеренової води захищає компоненти косметичного засобу та подовжує термін його зберігання.

    Отриманий результат: Шкіра ніг стає доглянутою і гладкою.

    Активні інгредієнти:

  •     Фулерен С60 гідратований, який сприяє тривалому глибокому зволоженню, пришвидшує оновлення шкіри та забезпечує антиоксидантний захист;
  •     Олії кокоса та оливи, що глибоко зволожують, пом'якшують шкіру, усувають її лущення та перешкоджають утворенню натоптишів;
  •     Комплекс вітамінів В5 (D-пантенол), Е, F, екстракти меліси, шавлії та ромашки, які зволожують, заспокоюють та знімають втому ніг, загоюють мікропошкодження.

    Не містить: Тваринних жирів, канцерогенних консервантів, хімічних барвників, парабенів, сульфатів і жорстких детергентів.

    Склад: Aqua, Salvia Officinalis Leaf, Chamomilla Recutita Flower, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside (and) Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Polyisobutene, Coconut Oil, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Beeswax, Ureа, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid (and) Linolenic Acid, Panthenol, Fullerenes, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Lactic Acid, Sodium Alginate, Menthol, Parfum, Mentha Arvensis Herb Oil, Limonene.

    Запобіжні заходи: Можлива індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу даного косметичного засобу. Перед використанням бажано провести тест на індивідуальну чутливість. Тільки для зовнішнього застосування. У разі потрапляння в очі промити водою.

Умови зберігання: від +5°С до +25°С
Термін зберігання: 18 місяців
Термін зберігання після відкриття: 6 місяців

З цим товаром купують: крем для рук з оліями кокоса таі оливи ТМ VitaminClub та крем для тіла з мінералами таі олією виноградних кісточок ТМ VitaminClub.
Натуральна косметика ТМ VitaminClub призначена для догляду і турботи про вашу молодість і красу!

Дотримуючись рекомендацій фахівців ТМ VitaminClub, Ви отримаєте максимальний ефект від використання крему для ніг.

  Правила нанесення крему для ніг

Нагрійте крем до температури тіла, розтираючи його в долонях, щоб шкірі ніг було легше поглинути корисні компоненти. Після цього легкими масажними рухами нанесіть крем на чисту шкіру ступнів. Для досягнення необхідного ефекту буде достатньо невеликої кількості засобу. Масаж ніг буде додатковим кроком до усунення втоми наприкінці дня. Цікавий факт: одягнув шкарпеточки з натуральної тканини через 2 хвилини після нанесення крему, Ви допоможете швидше ввібратися корисним речовинам в шкіру - особливо, якщо до цього прогріти шкарпеточки праскою.

  Поради по використанню крему для ніг

Рекомендоване щоденне застосування засобу двічі на день: вранці та ввечері. 

  Перед використанням крему для ніг

Експерти української натуральної косметики ТМ VitaminClub рекомендують попередньо очистити шкіру, це дозволить посилити ефект засобу. З цим завданням легко впорається Гель для душу з мінералами та екстрактом зеленого чаю ТМ Vitamin Club або Рідке мило з ефірними оліями імбиру та евкаліпту ТМ VitaminClub. Нанесіть необхідну кількість засобу на губку або вологу шкіру та розподіліть масажними рухами до утворення піни. Потім змийте водою кімнатної температури. 

Написати відгук

КРЕМ ДЛЯ НІГ з оліями кокоса та чайного дерева

КРЕМ ДЛЯ НІГ з оліями кокоса та чайного дерева

Живлення, зволоження, загоєння мікропошкоджень, захист, заспокійлива дія, зняття втоми, усунення лущення. Спеціальний пом’якшувальний крем для ніг інтенсивно зволожує, насичує амінокислотами, важливими вітамінами та пом’якшує навіть загрубілу шкіру ніг. Крем заспокоює і знімає втому ніг, пришвидшує відновлення шкіри, загоює мікропошкодження, допомагає впоратися із натоптишами

Покупці цього товару також придбали:
Переглянуті товари
У цій категорії 6 товар (а, ів):