КРЕМ-СКРАБ  ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з мікрогранулами бамбука - фото на Vitaminclub Збільшити

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з мікрогранулами бамбука

Новий товар

248,00 ₴

310,00 ₴

-20%

Ціну знижено!

Додати до колекції роботу

 - фото на Vitaminclub
  • Безкоштовна до відділень "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Адресна доставка кур'єром "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Оплата Готівкою: під час отримання замовлення
  • Онлайн на сайті: банківська картка VISA/Mastercard
  • Оплата через Термінал Приватбанка

Крем-скраб для обличчя з мікрогранулами бамбука

Дія:

  • видаляє ороговілі клітини шкіри
  • зволожує шкіру та відновлює її природний  pH-баланс
  • повертає здоровий колір обличчя
  • забезпечує антиоксидантний захист

 

Активні компоненти:

  • гідратований фулерен (С60)
  • вітамін Е
  • алантоїн
  • мікрогранули бамбука
  • олії кокоса та оливи

 

Не містить:

  • продукти нафтохімічної переробки: парабени, мінеральну олію, парафін
  • сульфати
  • тваринні жири
  • хімічні барвники та ароматизатори
  • канцерогени
  • ГМО інгредієнти
  • мікропластик

 

НЕ ТЕСТУЄТЬСЯ НА ТВАРИНАХ!

 

Спосіб застосування:

Нанести скраб-крем на шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами (1 хв), потім змити водою кімнатної температури. Використовуйте 2-3 рази на тиждень.

 

Lifehack:

Завжди використовуйте натуральний крем-скраб на підготовлену очищену шкіру. Краще робити це після прийняття ванни або душу, тоді результат використання скрабу буде найкращий.

 

Термін придатності:

6 місяців після відкриття.

 

Склад INCL:

Aqua, Linum Usitatissimum Seed, Chamomilla Recutita Flower, Equisetum Arvense Leaf, Cetearyl Alcohol, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Glycerin, Cetearyl Glucoside (аnd) Cetearyl Alcohol, Steareth – 21, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polyisobutene, Coconut Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dimethicone, Polysorbate 80, Sodium Cocoyl Glutamate, Beeswax, Steareth-2, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Allantoin, Ricinus Communis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Fullerenes, Lactic Acid, Parfum, Rosmarinus Officinalis Leaf/Stem Oil, Citral, Citronellol, Limonene, Hexamethylindanopyran.

 

! Можливе індивідуальне несприйняття. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.

Дотримуючись рекомендацій фахівців ТМ VitaminClub, Ви отримаєте максимальний ефект від використання крем-скрабу для обличчя.

Правила нанесення крем-скрабу для обличчя

Вам необхідно невелику кількість крем-скрабу видавити на кінчики пальців. Рівномірно розподіліть засіб по шкірі обличчя. Після цього масажуйте обличчя делікатними круговими рухами 2-3 хвилини вниз-вгору. Потім змийте крем-скраб теплою водою. Ні в якому разі не наносьте крем-скраб на суху шкіру - так Ви можете її травмувати. Не слід наносити засіб на зони очей та губ - це може викликати подразнення та почервоніння.

Поради щодо використання крем-скрабу для обличчя

Використовуйте крем-скраб 1-2 рази на тиждень. В зимовий час потрібно зменшити кількість процедур скрабування до 1 разу на тиждень.

Перед використанням крем-скрабу для обличчя

Фахівці українського бренду натуральної косметики VitaminClub рекомендують проводити дбайливе очищення шкіри обличчя від забруднень за допомогою Пінки для вмивання з екстрактом зеленого чаю та календули. Правильно застосовувати даний засіб двічі на день: вранці і ввечері. Нанесіть пінку на вологу шкіру обличчя масажними круговими рухами і після очищення змийте теплою водою.

Після використання крем-скрабу для обличчя

Не забувайте використовувати Лосьйон тонізуючий з природними мінералами і вісьмома амінокислотами. Промокніть обличчя чистим сухим рушником. Нанесіть невелику кількість засобу на ватний диск і проведіть ним по масажних лініях обличчя. Також можна наносити засіб легкими поплескуючими рухами подушечками пальців. Фахівці вважають, що такий спосіб сприяє швидкому поглинанню корисних речовин.
Уникнути лущення та сухості шкіри Вам допоможуть креми для обличчя.
Застосовуйте щоранку за 30 хвилин до нанесення макіяжу або сонцезахисного засобу КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (денний) з гіалуроновою кислотою та олією авокадо. Цього часу достатньо для того, щоб засіб увібрався та зміг стати базою для декоративної косметики. У холодну пору року нанесіть денний крем за 40 хвилин до виходу на вулицю. КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (нічний) з гіалуроновою кислотою і олією рисових висівок застосовуйте щовечора за 30 хвилин до сну.
Оцінка 
Віра 2023-08-21 13:40:09

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з мікрогранулами бамбука

Взагалі, ж скрабами не рекомендують очищати обличчя. Але в цьому засобі мене підкупила назва "крем-скраб" і звісно позитивні відгуки! По текстурі він дійсно дуже ніжний, як ензимна пудра. Класнл очищує шкіру без подразнень. Личко дуже світле і має здоровий блиск після скрабу. Користуюсь не дуже довго, але ефект дійсно помітний, тому я би радила спробувати)

Оцінка 
Юля 2023-08-07 13:34:20

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з мікрогранулами бамбука

Не могла не поділитись власними враженнями. Маю комбіновану шкіру обличчя. Також часто маю проблему із закритими комедонами, особливо на підборідді.
Кислоти - не моє,має негативний досвід. Але боротись допомагає даний скраб. Та вій ще й на кремовій основі. Пілінг с'який, не травмуючий, тіжний і водночас дієвий. Я просто нарадуватись не можу. Зараз для мене він топ в баротьбі з проблемами шкіри.
Знайшла його випадкова, був зв знижкою, тому й замовила. А зараз нарадуватись не можу. І кайфую після кожного викорстання! Рекомендую всім, а за таку вартість - просто топчик)

Оцінка 
Людмила К 2023-05-04 14:01:11

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з мікрогранулами бамбука

Скраб хороший,щадячий для шкіри,добре очищує. Шкіра після нього ніжна.

Оцінка 
Тетяна О 2022-04-06 10:27:33

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з мікрогранулами бамбука

Гарно очищує шкіру, не сушить, приємний запах, шкіра стає гладенькою та м"якою.

  • 2 з 2 відвідувачів вважають цей відгук корисним.

Більше відгуків

Залиште свій відгук!

Написати відгук

КРЕМ-СКРАБ  ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з мікрогранулами бамбука

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ з мікрогранулами бамбука

Очищення, зволоження, м'який пілінг, регенерація, захист, тонізування, антиоксидантна дія. Крем-скраб для обличчя з мікрогранулами бамбука якісно видаляє ороговілі клітини, залишки косметичних засобів і забруднення, накопичені протягом дня. Засіб не тільки ніжно очищує, а й зволожує, живить та пом’якшує шкіру обличчя, повертає їй гладкість та пружність, активізує захисні та відновлювальні властивості.

Покупці цього товару також придбали:
Переглянуті товари