ЛОСЬЙОН ТОНІЗУЮЧИЙ з природними мінералами та 8-ма амінокислотами - фото на Vitaminclub Збільшити

ЛОСЬЙОН ТОНІЗУЮЧИЙ з природними мінералами та 8-ма амінокислотами

Новий товар

224,00 ₴

320,00 ₴

-30%

Ціну знижено!

Додати до колекції роботу

 - фото на Vitaminclub
  • Безкоштовна до відділень "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Адресна доставка кур'єром "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Оплата Готівкою: під час отримання замовлення
  • Онлайн на сайті: банківська картка VISA/Mastercard
  • Оплата через Термінал Приватбанка

Лосьйон тонізуючий з природними мінералами та 8-ма амінокислотами

Дія:

  • зволожує шкіру та відновлює її природний pH-баланс
  • тонізує та живить
  • повертає здоровий колір обличчя
  • забезпечує антиоксидантний захист

 

Активні компоненти:

  • гідратований фулерен (С60)
  • комплекс вітамінів (В5, Е)
  • комплекс мінералів
  • комплекс амінокислот
  • екстракти календули, шавлії та меліси

 

Не містить:

  • продукти нафтохімічної переробки: парабени, мінеральну олію, парафін
  • сульфати
  • тваринні жири
  • хімічні барвники
  • канцерогени
  • ГМО інгредієнти
  • мікропластик

 

 

НЕ ТЕСТУЄТЬСЯ НА ТВАРИНАХ!

 

Спосіб застосування:

Нанести невелику кількість натурального лосьйону для обличчя на ватний диск і легкими рухами протерти ним шкіру.

 

Lifehack:

Якщо шкіра зневоднена, наносьте лосьйон на долоні, прикладаючи їх до обличчя на 2-3 секунди. Таким чином шкіра зможе поглинути максимальну кількість засобу.

 

Термін придатності:

12 місяців після відкриття.

 

Склад INCL: 

Aqua, Calеndula, Salvia Officinalis Leaf, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem, Glycerin, Magnesium Aspartate (and) Zinc Gluconate (and) Copper Gluconate, Xylitylglucoside (and) Anhydroxylitol (and) Xylitol, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Sodium PCA (and) Sodium Lactate (and) Arginine (and) Aspartic Acid (and) PCA (and) Glycine (and) Alanine (and) Serine (and) Valine (and) Proline (and) Threonine (and) Isoleucine (and) Histidine (and) Phenylalanine (and) Water, Aloe Barbadensis, Oryza Sativa Bran Oil, Panthenol, Fullerenes, Tocopheryl Acetate, Coceth-7 (and) PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether (and) PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Hydrogenated Polyisobutene, Polysorbate 80, Parfum, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf/Stem Oil, Citral, Citronellol, Limonene, Hexamethylindanopyran.

 

! Можливе індивідуальне несприйняття. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.

Дотримуючись рекомендацій фахівців ТМ VitaminClub, Ви отримаєте максимальний ефект від використання лосьйону тонізуючого.

Правила використання лосьйону тонізуючого

Нанесіть невелику кількість засобу на ватний диск. Починайте легкі рухи по масажних лініях від “яблучок” щік по напрямку до вух, потім від центра лоба до скронь та від носу до скронь, продовжуйте рухи від центру підборіддя до вушних раковин. Також можна наносити засіб легкими поплескуючими рухами подушечок пальців. Фахівці вважають, що такий спосіб допомагає швидкому поглинанню корисних речовин. 

Поради щодо використання лосьйону тонізуючого.

Завдяки наявності у складі значної кількості натуральних компонентів лосьйон тонізуючий рекомендований для частого використання.

Перед використанням лосьйону тонізуючого

Експерти українського бренду натуральної косметики ТМ VitaminClub рекомендують використовувати гідрофільну олію для вмивання та зняття макіяжу з комплексом олій та вітамінів для видалення косметики. Невелику кількість цього засобу нанесіть на шкіру обличчя. Зачекайте декілька хвилин, щоб олія розчинила забруднення та косметику. Зробіть легкий масаж обличчя та змийте водою кімнатної температури або за допомогою ватного диску.
Дбайливе очищення шкіри обличчя від забруднень радимо продовжити за допомогою Пінки для вмивання з екстрактом зеленого чаю і календули. Нанесіть засіб на вологу шкіру масажними круговими рухами та після очищення змийте теплою водою. Рекомендовано застосовувати пінку двічі на день: вранці та ввечері.

Після використання лосьйону тонізуючого

Використовуйте Крем для обличчя для інтенсивного зволоження та живлення шкіри.
Застосовуйте кожного ранку за 30 хвилин до нанесення макіяжу або сонцезахисного засобу КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (денний) з гіалуроновою кислотою та олією авокадо. Цього часу має бути достатньо для того, щоб крем увібрався та зміг стати прекрасною базою для декоративної косметики. У холодну пору року нанесіть денний крем за 40 хвилин до виходу на вулицю. Застосовуйте КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (нічний) з гіалуроновою кислотою і маслом рисових висівок кожного вечора за 30 хвилин до сну. 
Оцінка 
Богдана 2023-08-21 13:44:16

ЛОСЬЙОН ТОНІЗУЮЧИЙ з природними мінералами та 8-ма амінокислотами

У меня комбинированная кожа, поэтому далеко не все средства подходят. Купила лосьон с расчетом, что отдам его сестре, если не подойдет. У нее нормальная кожа и проблем с подбором косметики нет. В итоге пользуемся лосьоном вместе : и я , и сестра. Средство очень хорошее.

Оцінка 
Ангеліна 2023-04-19 16:03:32

ЛОСЬЙОН ТОНІЗУЮЧИЙ з природними мінералами та 8-ма амінокислотами

Приємно вразила фірма українського виробника , для моєї комбінованої шкіри підходить , беру вже другий раз. Зволожує добре, шкіра не суха, не стягується. Запах приємний і засіб наче не дуже витрачається

  • 1 з 1 відвідувачів вважають цей відгук корисним.
Оцінка 
Тетяна 2022-12-10 21:47:37

ЛОСЬЙОН ТОНІЗУЮЧИЙ з природними мінералами та 8-ма амінокислотами

Замовляла гідрофільну олію,піну і цей лосьйон.Дуже сподобались гідрофільна олія і пінка,а от лосьйон мабуть не підійшов бо починає пекти шкіра,хоча користувалась дочка, то все норм.Продукція мені сподобалась

Оцінка 
Аліна 2022-01-26 10:21:52

ЛОСЬЙОН ТОНІЗУЮЧИЙ з природними мінералами та 8-ма амінокислотами

Не дуже вірила в силу натуральної косметики, але помилялася. Лосьйон зайшов на ура. Зняв сухість і стягнутість після вмивання. Шкіра у мене була чутлива і зневоднена, через тиждень чутливість зникла. Купила повторно собі і мамі.

  • 4 з 4 відвідувачів вважають цей відгук корисним.

Більше відгуків

Залиште свій відгук!

Написати відгук

ЛОСЬЙОН ТОНІЗУЮЧИЙ з природними мінералами та 8-ма амінокислотами

ЛОСЬЙОН ТОНІЗУЮЧИЙ з природними мінералами та 8-ма амінокислотами

Очищення, зволоження, живлення, тонізування, регенерація, антиоксидантна, заспокійлива дія. Лосьйон завершує процедуру очищення, освіжає, тонізує шкіру та готує її до подальших етапів догляду. Компоненти засобу насичують шкіру вологою та необхідними мікроелементами, заспокоюють її, відновлюють та утримують природний pH-баланс. Шкіра стає м’якою, свіжою та зволоженою. Лосьйон не закупорює пори і не залишає відчуття липкості.

Покупці цього товару також придбали:
Переглянуті товари
У цій категорії 1 товар