КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ТІЛА з мікрогранулами мигдальної кісточки - фото на Vitaminclub Збільшити

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ТІЛА з мікрогранулами мигдальної кісточки

130305

Новий товар

231,00 ₴

330,00 ₴

-30%

Ціну знижено!

Додати до колекції роботу

 - фото на Vitaminclub
  • Безкоштовна до відділень "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Адресна доставка кур'єром "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Оплата Готівкою: під час отримання замовлення
  • Онлайн на сайті: банківська картка VISA/Mastercard
  • Оплата через Термінал Приватбанка

    Крем-скраб для тіла з мікрогранулами мигдальної кісточки

 

Дія:

  • видаляє ороговілі клітини епідермісу
  • забезпечує чудовий масажний ефект
  • стимулює оновлення і омолодження шкіри

 

Активні компоненти:

  • гідратований фулерен (С60)
  • вітамін Е
  • алантоїн
  • мікрогранули мигдальної кісточки
  • олії кокоса та оливи
  • ефірна олія лимону

 

Не містить:

  • продукти, нафтохімічної переробки: парабени, мінеральну олію, парафін
  • сульфати
  • тваринні жири
  • хімічні барвники та ароматизатори
  • канцерогени
  • ГМО інгредієнти
  • мікропластик

 

НЕ ТЕСТУЄТЬСЯ НА ТВАРИНАХ!

 

Спосіб застосування:

Натуральний крем-скраб для тіла нанести на вологу шкіру, злегка помасажувати, змити теплою водою.

 

Lifehack:

Завжди використовуйте крем-скраб на підготовлену очищену шкіру. Краще робити це після прийняття ванни або душу, тоді результат використання скрабу буде найкращий.

 

Термін придатності:

12 місяців після відкриття.

 

Склад INCL:

Aqua, Linum Usitatissimum Seed, Chamomilla Recutita Flower, Equisetum Arvense Leaf, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder, Glycerin, Cetearyl Glucoside (and) Cetearyl Alcohol, Steareth – 21, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polyisobutene, Coconut Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dimethicone, Polysorbate 80, Sodium Cocoyl Glutamate, Beeswax, Steareth-2, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Allantoin, Ricinus Communis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Fullerenes, Lactic Acid, Parfum, Citrus Limon Fruit Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

 

! Можливе індивідуальне несприйняття. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.

Дотримуючись рекомендацій фахівців ТМ VitaminClub, Ви отримаєте максимальний ефект від використання крем-скрабу для тіла.

Правила використання крем-скрабу для тіла

Від ороговілих клітин шкіри Вам допоможе позбавитись крем-скраб для тіла з мікрогранулами мигдальної кісточки ТМ VitaminClub. Нанесіть невелику кількість засобу на вологе тіло руками або спеціальною рукавичкою. Декілька хвилин круговими обережними рухами розподіляйте засіб по шкірі, потім змийте теплою проточною водою. Приділіть особливу увагу проблемним зонам. Не рекомендовано використовувати крем-скраб в місцях ушкоджень та порізів - так Ви продовжите час їх загоєння та збільшите вірогідність потрапляння інфекції в рани. Уникайте чутливих ділянок - пахв та зони бікіні - там подразнення з'являються швидше.

Поради щодо використання крем-скрабу для тіла

Застосовуйте засіб 1-2 рази на тиждень. В зимовий час шкіра більш схильна до сухості, тому застосування крем-скрабу необхідно зменшити до 1 процедури на тиждень. Краще скрабувати епідерміс перед сном, щоб вночі шкіра заспокоїлась та відновилась.
Фахівці ТМ VitaminClub радять влаштовувати один раз на тиждень своїй шкірі День турботи. Змішайте крем-скраб і гель для душу ТМ VitaminClub та нанесіть цю суміш на вологе тіло. Вона делікатно видалить ороговілі часточки, очистить шкіру, наповнить її амінокислотами та вітамінами. На все це знадобиться не більше 5 хвилин. Особливо процедура підходить для чутливої та сухої шкіри.

Перед використанням крем-скрабу для тіла

Експерти української натуральної косметики ТМ VitaminClub рекомендують очистити шкіру, щоб посилити ефект від засобу. З цим завданням легко впорається натуральний гель для душу з мінералами та екстрактом зеленого чаю ТМ Vitamin Club. Нанесіть необхідну кількість гелю на губку або вологу шкіру та розподіліть по тілу масажними рухами до утворення піни. Потім змийте водою кімнатної температури або за допомогою контрастного душу - це посилить кровообіг та обмін речовин у шкірі. Делікатний засіб видалить зайве та збереже природній гідробаланс шкіри.
Після використання крем-скрабу для тіла.
Спершу промокніть шкіру чистим сухим рушником. Для інтенсивного живлення та зволоження рекомендуємо залишити шкіру трохи вологою та використати крем для тіла з мінералами та олією виноградних кісточок ТМ VitaminClub. Нанесіть засіб легкими масажними рухами на чисту шкіру, рівномірно розподіліть крем по всьому тілу. Не одягайтесь одразу, дочекайтесь моменту, коли засіб вбереться повністю.
Оцінка 
Христина 2022-06-15 15:00:18

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ТІЛА з мікрогранулами мигдальної кісточки

Скарбом задоволена. Шкіра після нього м'якенька. Буду надалі його використовувати.

  • 0 з 1 відвідувачів вважають цей відгук корисним.
Оцінка 
Вдячна клієнтка 2022-05-25 22:30:27

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ТІЛА з мікрогранулами мигдальної кісточки

ДОброго вечора! Дякую за крем-скраб! Запах не подобається, в порівнянні з шампунями. Але ефект його чудовий!!! Запалення на шкірі світлішають, сама шкіра стає ніжною і зволоженою!!!

Оцінка 
Тетяна О 2022-04-06 10:36:34

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ТІЛА з мікрогранулами мигдальної кісточки

Скрабом дуже задоволена, ніжно і добре очищує, шкіра стає м"якенькою.

Оцінка 
Катя 2020-05-22 17:09:48

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ТІЛА з мікрогранулами мигдальної кісточки

Скраб понравился очень ) аромат классный, баночка симпатичная, скрабинки маленькие размера . Осталась довольна! Одно удовольствие наносить его на кожу))
Попробую еще и другие срелства этого бренда.

Більше відгуків

Залиште свій відгук!

Написати відгук

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ТІЛА з мікрогранулами мигдальної кісточки

КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ ТІЛА з мікрогранулами мигдальної кісточки

Крем-скраб видаляє ороговілі клітини епідермісу, забезпечує масажний ефект, стимулює оновлення і омолодження шкіри. Засіб збагачений натуральними оліями, вітамінами, рослинними екстрактами та алантоїном, тому чудово живить та зволожує епідерміс. Делікатні скрабуючі частинки - це мікрогранули мигдальної кісточки. Вони не травмують шкіру, але якісно очищують її від відмерлих клітин. Фулеренова вода надає потужний детокс-ефект, допомогає зберегти пружність. Крем-скраб підходить для всіх типів шкіри, навіть для чутливої.

Покупці цього товару також придбали:
Переглянуті товари