БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ з рослинним кератином та олією авокадо - фото на Vitaminclub Збільшити

БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ з рослинним кератином та олією авокадо

Новий товар

217,00 ₴

310,00 ₴

-30%

Ціну знижено!

Додати до колекції роботу

 - фото на Vitaminclub
  • Безкоштовна до відділень "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Адресна доставка кур'єром "Нової Пошти" та "УкрПошти" для замовлень від 500 грн
  • Оплата Готівкою: під час отримання замовлення
  • Онлайн на сайті: банківська картка VISA/Mastercard
  • Оплата через Термінал Приватбанка
     Візитна картка будь-якої жінки - блискучі, здорові та доглянуті локони. Вважаєте, що досягти заповітного ідеалу непросто? Немає часу на дорогі салонні процедури? Експерти українського бренду натуральної косметики VitaminClub створили ефективний засіб для домашнього догляду - шампунь для нормального та пошкодженого волосся з рослинним кератином та олією авокадо.
     Унікальний компонент продукту - фулерен. Компонент з Нобелівською премією незамінний помічник у збереженні та відновленні волосся. Він прекрасно насичує локони вологою, сприяє їх росту та запобігає випадінню.
     До складу продукту входить природний кератин, який надає волоссю м'якість, блиск, збільшує його об'єм. Він широко використовується в косметології завдяки своїй здатності утримувати вологу.
     Активна формула шампуню насичена комплексом натуральних компонентів. Вітаміни B5, E, РР, F роблять волосся більш слухняними, м'якими та блискучими, активізують його ріст і запобігають появі посічених кінчиків.
     Олії авокадо та меліси в комплексі з екстрактами деревію і мати-й-мачухи благотворно впливають на всі типи волосся, бореться з лупою, усувають сухість, ламкість і тьмяність локонів.
     Регулярне використання шампуню для нормального і пошкодженого волосся з рослинним кератином та олією авокадо ТМ VitaminClub подарує Вам відчуття чистоти, свіжості та значно поліпшить структуру волосся!
     Засіб містить тільки натуральні компоненти, підходить для щоденного використання.
     
   Спосіб застосування: нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся по всій довжині. Спінити, делікатно масажуючи шкіру голови. Ретельно промити теплою водою.
Антиоксидантна дія фулеренової води захищає компоненти косметичного засобу та подовжує термін його зберігання.
   
    Отриманий результат: Об'ємне, блискуче і доглянуте волосся.

    Активні інгредієнти:
  • Рослинний кератин глибоко проникає в структуру волосся, заповнює пошкоджені ділянки, відновлює структуру зсередини та захищає волосся від ультрафіолетового випромінювання та дії термічних засобів;
  • Фулерен С60 гідратований, який підтримує природний гідроліпідний баланс шкіри голови, захищає від впливу несприятливих чинників та активізує ріст волосся;
  • Олії авокадо та меліси, які містять набір вітамінів, мінералів і вкрай важливих жирних кислот, що живлять і відновлюють пошкоджене, ламке волосся та захищають його від сонячного випромінювання;
  • Комплекс вітамінів В5 (D-пантенол), Е, РР (ніацинамід), F – для живлення і відновлення волосся зсередини;
  • Молочна кислота, що надає волоссю блиск та запобігає появі посічених кінчиків;
  • Комплекс рослинних екстрактів меліси, деревію, мати-й-мачухи та гель алое вера, які живлять, зміцнюють волосся та надають йому природного блиску;
  • Комплекс м’яких ПАР на основі кокосової олії, який утворює ніжну піну з гарними миючими властивостями та не подразнює шкіру.

    Не містить: SLS і SLES, тваринних жирів, канцерогенних консервантів, хімічних барвників, парабенів, сульфатів і жорстких детергентів.

    Склад: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Urtica Dioica Leaf, Salvia Officinalis Leaf, Plantago Major Leaf, Cocoyl Methyl Glucamide, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Glutamate, Ureа, Coco Glucoside (and) Glyceryl Oleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate (and) PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Linoleic Acid (and) Linolenic Acid, Tocopheryl Acetate, Fullerenes, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Lactic Acid, Parfum, Citrus Limon Fruit Oil.

   Запобіжні заходи: Можлива індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу даного косметичного засобу. Перед використанням бажано провести тест на індивідуальну чутливість. Тільки для зовнішнього застосування. У разі потрапляння в очі промити водою.

   Умови зберігання: від +5°С до +25°С
   Термін зберігання: 18 місяців
   Термін зберігання після відкриття: 12 місяців

    Натуральна косметика ТМ VitaminClub створена чоловіками для щоденної турботи про природну красу улюблених жінок!
Дотримуючись рекомендацій фахівців ТМ VitaminClub, Ви отримаєте максимальний ефект від використання шампуню.

Правила використання шампуню

Невелику кількість шампуню спіньте в долонях. Після чого масажними рухами нанесіть засіб на вологі корені волосся, а потім розподіліть по всій довжині локонів. Ретельно змийте великою кількістю теплої води. При необхідності процедуру повторіть. Не забувайте, що залишки шампуню можуть призвести до закупорювання пор шкіри голови та появи лупи.

Поради щодо використання шампуню

Шампунь підходить для щоденного використання завдяки значній кількості натуральних компонентів в його складі. Експерти українського бренду натуральної косметики ТМ VitaminClub рекомендують спланувати процедуру миття волосся так, щоб залишався час для повного висихання локонів без застосування фену. Це допоможе зберегти силу та пружність волосся.

Після використання шампуню

Спеціалісти української натуральної косметики ТМ VitaminClub рекомендують застосовувати Маски для волосся ТМ VitaminClub. Обирайте для себе засіб за призначенням:
МАСКУ ДЛЯ ЗМІЦНЕННЯ ТА РОСТУ ВОЛОССЯ з олією зародків пшениці та комплексом вітамінів потрібно наносити спочатку на корені волосся легкими масажними рухами, а потім розподілити по всій довжині волосся.
МАСКУ ДЛЯ ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ з природним кератином та комплексом вітамінів потрібно наносити по всій довжині локонів, відступаючи від коренів на 3-5 см.
Залиште діяти маску на 10-15 хвилин, потім змийте водою кімнатної температури. Рекомендовано використовувати маску 2-3 рази на тиждень. 
Потім використовуйте БАЛЬЗАМ-КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ з оліями кокоса, авокадо та оливи ТМ VitaminClub Засіб зробить локони слухняними та полегшить розчісування. Для початку промокніть волосся м'яким чистим рушником, щоб позбутись зайвої вологи. Розподіліть невелику кількість засобу від середини до кінчиків волосся. Через 1-2 хвилини змийте бальзам-кондиціонер водою кімнатної температури. Використовуйте щоразу після застосування шампуню.
Оцінка 
Людмила К 2023-05-04 13:08:04

БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ з рослинним кератином та олією авокадо

Шампунь,не сподобався,як і більшість безсульфатних шампуней,пясля яких волосся жорстке і сухе навіть з бальзамом. Кришечка на флаконі не відкривається,тому я її кожний раз знімаю. Зі всього,що перепробувала,дуже сподобався зволожуючий крем,мусс,і скраб для обличчя.

Оцінка 
Наталья Б 2021-12-11 21:57:42

БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ з рослинним кератином та олією авокадо

Хорошо питает волосы кератином и маслами. Волосы блестят и разглаженны. Шампунь хорошо пенится и смывается водою. Шампунь не утяжеляет волосы. Волосы стали менее ломаться на концах.

  • 1 з 1 відвідувачів вважають цей відгук корисним.
Оцінка 
Ярина Ш 2021-03-12 09:03:37

БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ з рослинним кератином та олією авокадо

Шампунь, классный, сначала взяла пробник, а потом большой обьем, волосы гладкие, мягкие, легкие, отличный шампунь.

Оцінка 
Татьяна Н 2020-11-10 11:56:07

БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ з рослинним кератином та олією авокадо

Выбрала этот шампунь из всего ассортимента за его бережное очищение, приятный аромат и мягкость волос после применения. Мой фаворит среди шампуней.

  • 1 з 1 відвідувачів вважають цей відгук корисним.

Більше відгуків

Залиште свій відгук!

Написати відгук

БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ з рослинним кератином та олією авокадо

БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ТА ПОШКОДЖЕНОГО ВОЛОССЯ з рослинним кератином та олією авокадо

Очищення, глибоке живлення, відновлення волосся і шкіри голови, захист, блиск, антиоксидантна дія. Ефективна формула шампуню дбайливо і м’яко очищає шкіру голови та волосся, глибоко проникає в його структуру, живить і зміцнює. Унікальна рецептура захищає волосся від ультрафіолетового випромінювання та дії термічних засобів. Підходить для чутливої шкіри голови та щоденного використання. Волосся стає еластичним, доглянутим та блискучим.

Покупці цього товару також придбали:
Переглянуті товари
У цій категорії 3 товар (а, ів):